IDEA Intézet on Facebook
Dobrev Klára a legszimpatikusabb EP-listavezető?
Tegnap publikált EP-listavezető szimpátiákra az ATV Startban


Az ATV Start vendége Böcskei Balázs politológus, IDEA Intézet.

(Feed generated with FetchRSS)
Klubrádió18:00-kor Esti gyors, a műsorvezető Szénási Sándor, a szerkeszt Kovács M. Veronika A témák: - Óriási csalódás az egészségügyi bérígéret – mit lépnek az érdekvédők? - Még a Fidesz-szavazók közül is sokan megvonnák az uniós pénzeket a jogállamiságot sértő tagállamoktól - állapította meg az IDEA Intézet kutatása. - Államosítanák a Dr. Ámbédkar Iskola डॉ. आंबेडकर विद्यालय Dr. Ambedkar School gimnáziumot – van-e garancia arra, hogy folytatódik az ott folyó pedagógiai program? - Tényleg kevésbé szennyező a konnektoros autó mint a belsőégésű motorral szerelt? - Le kellett mondania egy osztrák közgyűlési képviselőjének, miután egy "költeményt" tett közzé, amelyben "patkányokhoz" hasonlította a bevándorlókat . (Fotó: 168óra)

(Feed generated with FetchRSS)
IDEA Intézet: A Fidesz EP-listavezetője a legkevésbé szimpatikus
Dobrev Klára nyerte a szimpátiaversenyt az EP-listavezetők között, őt a Momentum jelöltje követi, Trócsányi László igazságügy-miniszter tökutolsó lett. A DK listavezetőjét Cseh Katalin (Momentum) követi, aki mind az összes megkérdezett (4,1 pont), mind a párt preferenciájukban bizonytalanok, illetve azt fel nem vállalók (4,6 pont) körében a második legszimpatikusabb. További részletek az IDEA Intézet ma publikált felméréséről az alábbi linken:


Dobrev Klára nyerte a szimpátiaversenyt az EP-listavezetők között, őt a Momentum jelöltje követi, Trócsányi László igazságügy-miniszter tökutolsó lett.

(Feed generated with FetchRSS)
Még a Fidesz-szavazók közül is sokan megvonnák az uniós pénzeket a jogállamiságot sértő tagállamoktól
Épp az Európai Unió Tanácsának döntésére vár az a javaslat, miszerint meg kellene vonni az EU-s pénzeket azoktól a tagállamoktól, amelyeknél olyan súlyos a jogállami deficit, hogy az az EU gazdasági érdekeit fenyegeti; magyarán elmutyizzák az EU-s pénzeket. Az nem meglepő, hogy az ellenzéki szavazók egységesen támogatják ezt, az viszont igen, hogy a Fidesz-szavazók 40 százaléka szerint is jó ötlet. Az IDEA Intézet csinált erről egy felmérést, részletek a link alatt:


Épp az Európai Unió Tanácsának döntésére vár az a javaslat, miszerint meg kellene vonni az EU-s pénzeket azoktól a tagállamoktól, amelyeknél olyan súlyos a jogállami deficit, hogy az az EU gazdasági érdekeit fenyegeti; magyarán elmutyizzák az EU-s pénzeket. Az nem meglepő, hogy...

(Feed generated with FetchRSS)
A mindig várt újabb és újabb közvélemény-kutatási adatok mellett érdemes a trendeket is áttekinteni....
A mindig várt újabb és újabb közvélemény-kutatási adatok mellett érdemes a trendeket is áttekinteni. S ez nem csak azért indokolt, mert mint azt szokás mondani, „egy mérés nem mérés”, hanem mert ezzel képet kaphatunk az egy cikluson belüli trendekről is. Az alábbi ábrán az IDEA Intézet számai szerepelnek. Az IDEA legutóbbi adatfelvétele március végén készült, a tegnap publikált további intézetek számai már áprilisi adatfelvételek. Minden kockázat nélkül megállapítható, hogy a Fidesz „áramvonalas” tábora ellenére támogatói körében beszélhetünk aktív bizonytalanokról is. Emellett, ha nézzük, a Jobbik nem tudta stabilizálni azt a többletet, amelyet a decemberi ellenzéki aktivitásokat követően felszedett. Innen folytatjuk a következő adatfelvételünkkel.(Feed generated with FetchRSS)
Feed Fetched by RSS Dog.