Proliitto.fi uutiset: Järjestö/Pro
Onko oma osaamisesi ajan tasalla? kysyy Pro SuomiAreenalla
Tiistai-iltaan mennessä vajaa tuhat oli vastannut Pron osaamiskyselyyn Porin SuomiAreenalla. Suurin osa vastaajista halusi kehittää digitalisaatio- ja tekoälyosaamistaan.
Pron kannustus ei riittänyt tuomaan Vimpelin Vedolle voittoa
Sata Pron jäsentä kokoontui sunnuntaina Pohjanmaalle seuraamaan pesäpalloa, kun Pro toimi otteluisäntänä Vimpelin Vedon 85-vuotisjuhlaottelussa.
Vakuutus on turvanasi matkalla
Murtuiko jalka Vietnamissa vai sairastuitko Siperiassa? Pron jäsenenä voit lomailla turvallisin mielin, sillä sinut on vakuutettu Turvan jäsenvakuutuksella, johon kuuluu matkustajavakuutus vapaa-ajan matkoilla. 
Ammattiliiton tehtävä on puolustaa yhdenvertaisuutta työelämässä
40 vuoden työuran aikana vietämme työpaikalla keskimäärin 66 000 tuntia. Siksi sillä, miten työpaikalla voimme, on suuri merkitys.
Lomailija, löydät jäsenedut Pron sovelluksesta
Oletko jo ladannut Pron sovelluksen? Missä kesällä liikutkin, sovelluksesta löydät lomailualeesi jäsenedut yhdestä paikasta. Sovelluksessa kulkee mukana myös vakuutuskortti, sillä kesällä sattuu ja tapahtuu.
Pron jäsenille alennusta avoimen yliopiston kurssimaksuista
Kiinnostaako henkilöstöjohtaminen, oikeustieteet, markkinointi tai psykologia? Pron jäsenenä saat 75 prosentin alennuksen kaikista Helsingin aikuisopiston avoimen yliopiston kursseista. Voit suorittaa osan opinnoista täysin verkossa. 
Pro neuvoo kesäajassa
Pro palvelee kesäaikaankin jokaisena arkipäivänä. Puhelimeen vastaamme maanantaista perjantaihin kello 9–14. Proplussan tai mobiilisovelluksen kautta voit ottaa yhteyttä 24/7.
Sodankylässä puhutaan oikeudenmukaisuudesta ja nautitaan elokuvista
– Osaan jo odottaa festivaaleilta mielenkiintoisia keskusteluita, sekä muiden juhlavieraiden kanssa että Pron paneelikeskustelussa elokuva-alan rautaisten ammattilaisten kanssa, Malinen sanoo.
Ammattiliitto Pro jakoi kevään eduskuntavaaleissa vaalitukea 54 ehdokkaalle
Prolaisia ehdokkaita oli kevään vaaleissa ennätysmäärä, 34 ehdokasta. Edellisissä eduskuntavaaleissa keväällä 2015 prolaisia oli ehdolla 21 jäsentä.
Tule Pron kesätapahtumiin
Tule moikkaamaan Prota teltalle festareilla ja kesätapahtumissa!  
Henkilöstö kouluttautuu tiistaina – jätä sähköinen palvelupyyntö
Henkilöstö kouluttautuu tiistaina 4. kesäkuuta. Sähköiset kanavat palvelevat jäseniä.
Prolainen Kumpula-Natri jatkaa europarlamentissa
Euroopan parlamentissa istuu alkavalla viisivuotiskaudella prolainen edustaja Miapetra Kumpula-Natri.
Opiskelija satsaa kierrätykseen
Muuttaessa uuden irtaimiston hankintalista voi olla pitkä. Aina ei kuitenkaan tarvitse ostaa uutta. Vanhan tavaran kierrättäminen on sekä taloudellinen että ekologinen teko. Kun Justiina Jokinen muutti Tampereelle kaksi vuotta sitten opiskelemaan, lähes kaikki mitä hän vei mukanaan uuteen kotiin, oli käytettyä.
Johtajien, esimiesten ja asiantuntijoiden tulospalkkiot nousevat, toimihenkilöiden laskevat
Tulospalkkioiden osuus kokonaisansioista on suurin rahoitusalalla, kertoo rahoitusalan tuore raportti. Palvelualoista vain vakuutusalalla tulospalkkaus on rahoitusalaa yleisempää.
Maksuton webinaari yrittäjän somemarkkinoinnista 21.5.
Kiinnostaako yrittäjyys? ProSoolo järjestää Pron jäsenille ja ProSoolo-palvelun käyttäjille maksuttoman webinaarin 21. toukokuuta kello 12–13. Ilmoittaudu mukaan 20.5. mennessä.
Hyvinvointia Pro Nosteen ja lintujen siivittämänä
Toukokuun alussa 90 innokasta prolaista lintuystävää vahvisti hyvinvointiaan Pro Noste Muuttolintujen matkassa -hyvinvointitapahtumassa Haapsalussa. Luonnossa olo vahvistaa tutkitusti hyvinvointia, samoin lintujen tarkkailu.
Pron tasa-arvopalkinto 2019 – ehdota palkinnonsaajaa!
Pro palkitsee naisten ja miesten välistä tasa-arvoa työelämässä edistävän teon tai tahon marraskuussa 2019. Ehdota palkittavaa 16. syyskuuta mennessä.
Pro hakee määräaikaista tiedottajaa
Ammattiliitto Pro hakee tiedottajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Helsingin Ruoholahden toimipisteeseen ajalle 1.9.2019 – 31.5.2020. Määräaikaisuuden perusteena on sijaisuus.
EU-vaalien ennakkoäänestys alkoi tänään
Pro uskoo, että Euroopan tuleva suunta on kansalaisten käsissä. Siksi vain äänestämällä EU-vaaleissa voit vaikuttaa. Ennakkoäänestys alkoi tänään.
Kolumbialaisten ay-aktiivien henkeä uhataan – suomalainen ay-liike vaatii puuttumista asiaan
Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASKin kumppanijärjestön rahastonhoitaja Kolumbiassa on saanut tappouhkauksen. Uhka on todellinen, sillä kuluneen vuoden aikana maassa on murhattu jo 145 kansalaisyhteiskunta-aktiivia. Ammattiliitto Pro vetoaa yhdessä muun suomalaisen ay-liikkeen kanssa Kolumbian valtioon, jotta se puuttuisi toistuviin ihmisoikeusloukkauksiin
Feed Fetched by RSS Dog.