Sintrale Komisje Skûtsjesilen
Oproep maritiem project 'Wij en water'
Het digitale platform Maritiem Erfgoed vraagt aandacht voor het martieme project 'Wij en water' en doet een oproep aan het publiek: Wat is uw favoriete maritieme erfgoed?
Heerenveen winnaar Sprintwedstrijden 2018
Op zaterdag 28 april werden de jaarlijkse Sprintwedstrijden gehouden; de eerste krachtmeting van de SKS skûtsjes in het nieuwe seizoen. En tevens het debuut voor de twee nieuwe schippers, Rinus de Jong (Joure) en Jappie Dzn. Visser (Sneek), binnen de SKS.
Sprintwedstrijden 28 april a.s. | #SKS18
De start van het SKS-seizoen zal net als vorig jaar plaatsvinden op De Fluezen bij Elahuizen. Hier zullen op zaterdag 28 april a.s. de Sprintwedstrijden worden gehouden. 
Hoogtepunten Algemene Ledenvergadering SKS 2018
Op zaterdag 3 maart 2018 werd de Algemene Ledenvergadering van de SKS gehouden. Dit keer weer als vanouds in MFC De Driuwpôlle in Woudsend. In een goed gevulde zaal werden na het openingswoord van voorzitter René Nagelhout de verschillende agendapunten behandeld. Ook de sponsoren van de SKS kregen de gelegenheid voor een presentatie.
Wedstrijdverslag SKS 2017 in beeld
Tijdens de algemene jaarvergadering werd onderstaand wedstrijdverslag van SKS 2017 in beeld - door Tom Coehoorn - vertoond.
Dirk Jan Reijenga stopt als schipper Jouster Skûtsje
Het bestuur van Stichting Skûtsje Haskerlân moet op zoek naar een nieuwe schipper. Dirk Jan Reijenga heeft zijn functie als schipper van de Oeral Thús neergelegd. Dirk Jan Reijenga was sinds 2007 schipper van het Jouster skûtsje en behaalde in 2015 voor het eerst in de historie van Joure het SKS kampioenschap.
Winterpalaver 'Foar de Neiteam' | 9 februari 2018
UITNODIGING
Belangrijke data voor in de agenda
2018, het jaar van Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad van Europa, is van start.
SKS Kerstkaart 2017
Leden SKS unaniem over voortgang Formule 2016
Woudsend - Dit mag nooit weer gebeuren, sprak voorzitter René Nagelhout in zijn inleidende woorden van de extra Algemene Ledenvergadering van de SKS die op 14 december plaatsvond in de Driuwpôlle te Woudsend . Hij doelde hiermee op de acties van de skûtsjes van Joure en Langweer gedurende de SKS competitie van 2017. Hij ontving een warm applaus van de tot de laatste stoel gevulde zaal en zette daarmee de toon van de vergadering. 
Feed Fetched by RSS Dog.